Resultaten voor kruisbek

kruisbek
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
kruisbek Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kruisbek EN kruisbek ES kruisbek FR. Vertalingen kruisbek NLDE. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met kruisbek.
Invasie grote kruisbekken.
De grote kruisbek lijkt heel erg op de gewone kruisbek, met zon gekruiste snavel, maar hij is in alles groter, zwaarder en forser. Opmerkelijk is vooral zn dikke ondersnavel die wel een dreun lijkt te hebben gekregen bij een bokswedstrijd.
Kruisbek Sovon.nl.
Kan in principe het hele jaar tot broeden komen, maar in Nederland vooral in februari half april; soms een nieuw broedpiekje in juli. Maximaal twee broedsels per jaar, meestal 3-4 eieren, broedduur 13-15 dagen, nestjongenperiode 14-16 dagen, uitgevlogen jongen worden nog enkele weken verzorgd. Hoe het nest van de Kruisbek Loxia curvirostra te vinden.
Kruisbek Loxia curvirostra Waarneming.nl.
Kruisbek Loxia curvirostra juveniel. 2013-07-21 Eemshaven Oost Lex Tervelde. Kruisbek Loxia curvirostra eerste winter: 3 stemmen. 2010-10-21 Nieuw-Bergen Gemeenteheide Mariet Verbeek. Kruisbek Loxia curvirostra eerste winter: 1 stemmen. 2013-09-06 Lemele Lemelerberg Gerard Visser. Kruisbek Loxia curvirostra eerste winter: 3 stemmen.
SoortenBank.nl: Roodkeelduiker Gavia stellata.
In winterkleed bovendelen met fijne witte vlekken; witte wangen en teugels en donkere kruin tot aan oog of oorstreek. s Winters is basiskleur van bovendelen van adult grijzer, minder bruinig, dan bij andere duikers. Ondersnavel met kenmerkende hoek die indruk van opgewipte snavel geeft.
Grote Kruisbek Loxia pytyopsittacus Dutch Avifauna.
Grote Kruisbek, Bergen, 5 januari 2008, Joost Verhoeven. Grote Kruisbek, Schoorl, 6 januari 2008, Sander Terlouw. Dick Groenendijk Grote Kruisbek. Dick Groenendijk Grote Kruisbek. Magnus S Robb/The Sound Approach Grote Kruisbek. Arnoud B van den Berg/The Sound Approach Grote Kruisbek.
kruisbek Loxia curvirostra.
Ze knagen kraag aan hout dus mocht je een houten volière hebben raad ik het niet aan om deze vogels daar in te huisvesten. Bij de Kruisbek is meestal de pop die het nest bouwt en in tussentijd zingt de man zijn vrolijk lied.

Contacteer ons