Op zoek naar vogelvereniging?

vogelvereniging
Vogelvereniging Kleur en Zang Alkmaar En nog een WordPress site.
Het doel van onze vogelvereniging is om de leden op alle mogelijke manieren te ondersteunen bij het uitoefenen van hun hobby, namelijk het houden en kweken van vogels. Vroeger waren dat over het algemeen alleen kanaries en tropische vogels, maar tegenwoordig worden er meerdere soorten vogels gekweekt.
Vogelvereniging De Goudvink Vught.
Leden Vogelvereniging De Goudvink bij de Nederlandse Kampioenschappen 2016 in Apeldoorn 19 februari 2016. 50 Jaar Vogelvereniging De Goudvink 1 juni 2015. Klimax Installatiebedrijven 18 maart 2015. Vogelvereniging De Goudvink Vught Kamer van Koophandel Oost-Noord-Brabant onder nr: 40217120 ING BANK rekeningnummer NL70 INGB 0009 3207 51.
Tielse Vogelliefhebbers Vereniging.
100 enthousiaste leden die ieder op eigen wijze de vogelhobby een warm hart toedragen. Door de verscheidenheid aan vogels bij onze leden is er veel kennis in huis waardoor er, o.a. tijdens de ledenvergaderingen, veel informatie aan elkaar wordt overgedragen.
Home De nachtegaal.
Kijk maar eens op onze agenda. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met het bestuur. Vogelvereniging de Nachtegaal is ontstaan uit de fusie in 1977 van vogelvereniging de Edelzanger en de Siervogel. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.
Witroka Ridderkerk.
Omstreeks diezelfde tijd en wel op 11 maart 1977 werd door het toenmalige bestuur in opdracht van de ledenvergadering, Witroka als afdeling Ridderkerk, van inmiddels de NBvV, omgezet in een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid, met de naam VOGELVERENIGING WITROKA met als doelstelling: De bevordering van de vogelteelt, de vogelkennis en de vogelliefhebberij in Ridderkerk en omstreken, alsmede de behartiging van de belangen van de NBvV in Ridderkerk en omstreken, zulks in de ruimste zin.
Nieuws De Spotvogel Vogelvereniging Edam-Volendam.
11-01-2017 Bondsshow Apeldoorn 2017. 30-01-2016 Veranderingen bestuur. 16-01-2016 Kampioenen op Vogel 2016. 23-11-2015 Tentoonstelling de Spotvogel. 22-10-2015 Leden Spotvogel doen het goed op shows. Altijd het laatste Spotvogel-nieuws per email. Laat je emailadres achter en ontvang onze nieuwsbrief. Vogelvereniging de" Spotvogel."
Over de vogelvereniging De website van vogelverenigingsliedrecht!
Over de vogelvereniging. Over de vogelvereniging. Hartelijk welkom op de website van vogelvereniging De" Vogelvriend" Sliedrecht. Zoekt u een leuke hobby De" Vogelvriend" is de juiste vereniging voor mensen die het. houden en kweken van kanaries, tropische vogels, Europese cultuur vogels, duiven.,
Vogelvereniging De MeervogelS.
Van harte welkom op de website van vogelvereniging De Meervogels. Door deze website willen wij u laten kennismaken met vogelvereniging De Meervogels te Nieuw-Vennep. Wij willen u alles vertellen en laten zien wat de vogelvereniging doet en wat er komt kijken voor het houden en kweken van vogels.

Contacteer ons