Op zoek naar kweeknummer zoeken?

kweeknummer zoeken
Uitvoering controles Pootringen controles NVWA NVWA.
De pootring is rond en onbeschadigd en mag niet onderbroken zijn. Op de pootring van een in Nederland in gevangenschap gefokte vogel staat de inscriptie NL, de binnendiameter, het jaartal, de bondscode, het kweeknummer en het volgnummer. De ringmaat moet overeen komen met de maat zoals in de bijlage bij de regeling staat genoemd.
Ring informatie Sephora.
PSNL, de maat van de ring in mm, een kweeknummer, een jaartal en een volgnummer. Dit is een ring van de Parkieten Sociëteit Nederland. P of EP, een kweeknummer, de maat van de ring in mm, een jaartal en een volgnummer.
papegaai ringen uitleg ringnummers.
NB Nederlandse Bond van vogelliefhebbers NBvV website." NB 06 1BVN 921. NB verwijzing naar Nederlandse Bond voor vogelliefhebbers. 06 het ringjaar in dit geval 2007 zwarte ring. 1BVN kweeknummer voorbeelden: 23BV S123 ZG24. 921 volgnummer getal tussen 1 tot 999.
Aviornis International Nederland: Ringendienst.
Dit unieke stamnummer staat vermeld op elke ring die u bij ons besteld, waardoor de door u gekweekte vogels altijd als zodanig herkenbaar zijn. Met dit stamnummer kunt u ook adverteren in ons tijdschrift en op onze website. Wanneer u online ringen besteld, hoeft u alleen de juiste vogelsoort op te zoeken.
China Airlines.
Ga direct naar zoeken. Ga direct naar voettekst. Skip to Discovery Head. Please select preffered language. Chinese English English. HongKong English English. Japanese English English. English South East Asia Link to South East Asia site English Link to Thailand Link to Indonesian site Bahasa Indonesia Vietnamese site Ting Vit.
Meld je gevonden duif NPO Veenendaal.
Zoek de eigenaar met het jaartal en ringnummer. Verenigingen en opvanghokken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de duif tijdelijk zelf in een hokje te zetten, dan kun je met iemand contact opnemen van een vereniging in de buurt.
Kanarie gevonden. Volièreforum.
Dit is inderdaad een vogeltje van 2004 lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers NBvV met kweeknummer NV75 en ringnummer 23. Als er AB had gestaan was het een lid van de Algemene Bond van Vogelliefhebbers. Dus een telefoontje naar het secretariaat van de NBvV en je weet alles. Je hoeft alleen het kweeknummer door te geven.
Kwekers Eerste Vereniging van Vogelvrienden Almere.
kweeknummer FS72 tel: 036-5372696. kweeknummer PT49 tel: 036-5400460. Henk Jordy v/d Brug. grasparkieten in blauwe en groene kleurslagen. kweeknummers 5NNX 6SUR tel: 06-14678193. Henk van Hulst. Amerikaanse Sijzen en Goulds ZK Wildkleur. kweeknummer 4SPV tel: 06-53686672. kweeknummer 4MUS tel: 036-5331173.

Contacteer ons